Hoppa direkt till innehåll

Frågor och Svar

.....

Hur registrerar man sin försäljning?

Gå till förstasidan genom att klicka på logotypen, klicka därefter på knappen höst upp på sidan som heter "Registrera er försäljning". Därefter skriver du in gruppkoden du fått av din kontaktperson. Då får du möjligheten att registrera en ny säljare eller lägga in beställningar på befintliga, om du inte ser ditt namn i listan så skriv in ditt namn i rutan och skriv sedan in vilka paket du sålt.

Hur mycket tjänar vi per produkt?

Ni tjänar 30% av försäljningspriset. Det vill säga att ni kan tjäna upp till 75kr per såld produkt!

Hur mycket kostar infopaketet?

Infopaketet är gratis och ni kommer inte debiteras något när ni beställer det. Ni har 30 dagar på er att starta er försäljning.

Hur länge får man sälja?

Man får ha en aktiv försäljning i högst 4 veckor innan man måste skicka in beställningarna.

När tar man betalt av kunden?

Man tar betalt av kunden när ni ger dem paketet. För smidigaste försäljning och betalning av fakturan tipsar vi om att kontaktpersonen tar hand om pengarna tills dess att alla har betalat respektive belopp.

Om vi får fel beställning, vad gör vi då?

Ta kontakt med oss via mail, fjall.kontakt@gmail.com, så löser vi det. Tänk på att vi endast skickar produkter om det blivit fel från vår sida, om ni angivit fel i beställningen kan vi tyvärr inte ersätta det. Var därför noga med allt stämmer innan ni skickar in beställningen.

Hur lång leveranstid är det på beställningen?

Det varierar från 1-2 veckor beroende på storleken på beställningen men vi jobbar så snabbt vi kan så att ni snabbt får in pengar.

Kan vi lämna tillbaka produkter som vi inte säljer?

Då vi säljer livsmedel kan vi av hygienskäl inte erbjuda öppet köp.